fredag 14 september 2012

Vill ni ha en rolig nyhet?! Jag ska leda en kurs på Hantverkshuset (i Vallentuna) i höst. Kursen heter "Kreativa verkstan" och är varannan måndagkväll med start den 1 oktober. Det är fem kurstillfällen. Detta ska bli jätteroligt! Hoppas att många vill vara med.

Kostnaden är 1500 kr,  som betalas via faktura, + kostnad för material. Anmälan görs antingen till min mail (tillaskapar@gmail.com eller matildabergby@hotmail.com). Det går också bra att ringa/maila till Hantverkshuset och anmäla sig: 08-51450300, info@hantverkshuset.org.

I kursen ska vi skapa trevliga och användbara saker, gärna av återvunnet material! Ta gärna med något hemifrån som du vill skapa med! Alla har väl många dukar m.m. som bara ligger och tar plats i skåpen?!

Vi ska bl.a. göra kort, lampa, tygtavla m.m. (med reservation för ändrigar). Jag hoppas att idéerna och kreativiteten kommer flöda... och att både  ni och jag lär oss nya saker. Sen ska vi ju ha kul och umgås också!

Vi hörs!

Här får ni föresten se vad jag har skapat idag (mobilfodral, passar bra till Iphone)... det har blivit några timmar vid symaskinen. Tur att man har en snäll make och lättskötta barn :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar